Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

BHVDe Bhv brand en ontruimingsherhalingstraining is bedoeld voor medewerkers die al een Bhv-certificaat bezitten dat niet verlopen is. De cursus frist de kennis van de deelnemers weer op maar biedt ook verdieping. Total Safety Solutions biedt Bhv-herhalingsopleidingen aan die worden gegeven door brandweermensen. Zij vertalen hun praktijkervaring naar de situatie in jouw bedrijf.

Bij deze deelherhalingscursus Bhv behandelen wij enkel het brandbestrijdingsdeel. Wij streven ernaar om de cursisten zoveel mogelijk per branche in te delen. Zodat we diepgang kunnen creëren met praktijkvoorbeelden die aansluiten op ieders situatie. Bovendien schenken onze mensen naast de verplichte onderdelen ook aandacht aan inzicht in hoe brand voorkomen kan worden. Daarom vinden wij het wenselijk dat de cursisten vooraf de e- learning doornemen zodat we de cursusdag zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

Tijdens de cursus BHV brand en ontruiming herhaling worden je kennis en vaardigheden uit de basiscursus weer opgefrist. Wil je ook het onderdeel levensreddend handelen volgen? Bekijk dan de informatie bij de cursus levensreddend handelen herhaling of de informatie over de complete BHV herhalingscursus.


Datum Tijd Locatie Beschikbaar Inschrijven
Er zijn momenteel geen trainingen geplandDoel
Opfrissen van kennis en kennis uitbreiden om brand te voorkomen en adequaat te kunnen handelen bij brand. 


Cursusduur

  • 1/2 dag

Voorbereiding

  • Geen

Certificaat/pasje
Ja


Register
Total Safety Solutions


Geldigheid
1 jaar


Kosten cursus
 Bhv deelherhalingcursus € 99,-


Keuzemogelijkheden


  • Brandbestrijding 
    Blussen van een beginnende brand, branddriehoek, brandklassen, brandslanghaspel, sproeischuimblusser, CO2 blusser, poederblusser, blusdeken 
  • Ontruiming 
    Communicatie, alarmeren, deurprocedure en ontruiming