Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

EHBOHet is raadzaam om je vaardigheden in reanimatie en eerste hulp elke 24 maanden op te frissen. De EHBO-opfriscursus is voor dit doel ontwikkeld. De cursus concentreert zich op de belangrijkste vaardigheden en stelt je in staat om up-to-date te blijven zodat je klaar bent om, indien nodig, hulp te verlenen.

Visie Total Safety Solutions
Een goede EHBO-er handelt en pakt het probleem aan. En als er een verbandje scheef zit, is dat niet erg. Effectieve hulp, dat is waar het om draait! Wij vinden het het allerbelangrijkst dat alle cursisten naar huis gaan en weten dat ze op zichzelf kunnen vertrouwen als er zich een ongeluk voordoet.

Duidelijke en korte uitleg, daar staan wij voor. Maar daarnaast willen we ook dat onze trainingen leuk zijn en dat iedereen zich veilig voelt. Ook daar zorgen we voor. Onze cursisten geven aan dit plezierig te vinden.

EFR
Onze EHBO-opleiding voldoet aan de normen van de internationale richtlijn EFR (Emergency First Responder). We behandelen primaire (levensreddend) en secundaire (bijvoorbeeld snijwondjes) zorg. Ook in deze herhalingscursus gaan we in op de meest voorkomende situaties. En wanneer je specifieke wensen hebt over een bepaald onderwerp, kun je dat altijd aangeven.


Datum Tijd Locatie Beschikbaar Inschrijven
Er zijn momenteel geen trainingen geplandDoel
In deze cursus frissen we uw kennis over eerste hulp op en diepen we deze nog wat veder uit. Wanneer je specifieke wensen hebt over een bepaald onderwerp, kun je dat altijd aangeven.


Cursusduur
1 dag of 2 avonden


Voorbereiding
Zelfstudie 


Certificaat/pasje
Ja


Register
Total Safety Solutions


Geldigheid
2 jaar


Kosten cursus
€ 139,- 


Alle geleerde vaardigheden herhalen:

  • Gevaar leren herkennen en inschatten
  • Leren wat te doen bij kleine verwondingen
  • Leren wat te doen met grote (en zelfs levensbedreigende) verwondingen
  • Een AED bedienen
  • Uiteenlopende vaardigheden aanleren waardoor je je zekerder voelt als je moet optreden.