_NIEUWS

25 juli 2024

Automechanika 2024

Automechanika 2024 - Ontdek de toekomst van veiligheid bij Total Safety Solutions

Wij nodigen u met veel enthousiasme uit om ons te bezoeken op de Automechanika beurs in Frankfurt van 10 tot 14 september. U vindt ons in het gerenommeerde NL Paviljoen van RAI Automotive Industry, een vertrouwd hoogtepunt voor de automotive branche. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe wij de veiligheid in uw werkplaats kunnen transformeren!

 

Beleef de wereldpremière van de bekroonde Garage Plug®!
Ervaar zelf waarom onze Garage Plug® al meerdere awards heeft gewonnen. Deze innovatieve oplossing voorkomt onvoorspelbaar rijgedrag van elektrische voertuigen tijdens onderhoud en creëert een veilige werkomgeving voor monteurs. Dit betekent minder stress, meer efficiëntie, en vooral: veiligheid voorop.

 

Maak kennis met de EV Trainer®
Voor het eerst te zien op de Automechanika: de EV Trainer®. Dit schaalmodel van een Elektrisch Voertuig is speciaal ontwikkeld om iedereen die met EV's werkt te beschermen tegen mogelijke gevaren zoals elektrocutie. Dit praktische leermiddel helpt u en uw team om met vertrouwen en kennis de uitdagingen van EV-onderhoud aan te gaan.

 

Leer veilig werken met ons learning management system
Ons learning management system is ontworpen om hulpverleners, garagehouders en andere professionals veilig en effectief te laten werken met elektrische en plug-in hybride voertuigen. Met ons up-to-date kennisaanbod, dat voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen, blijft u altijd voorop lopen als het gaat om veiligheid.

 

Al talloze professionals in de automotive sector, van hulpdiensten tot garagehouders, vertrouwen op de expertise van Total Safety Solutions.

Total Safety Solutions – Innovatie voor Veiligheid

Foto Automechnika 20240829