Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

over onsIn ons werk bij de brandweer zagen we dat er op veiligheidsgebied bij bedrijven de plank te vaak misgeslagen wordt, met alle gevolgen van dien. Een van de oorzaken hiervoor is dat er veel onbekende wetten en regels zijn. Hiermee wordt veiligheid vaak een hoofdpijndossier. Ook zijn er veel bedrijven die met meerdere veiligheidspartijen werken. Deze diensten en adviezen worden niet op elkaar afgestemd waardoor er onwetendheid heerst en/of de adviezen staan haaks op elkaar. En dit is nou precies wat je moet voorkomen wanneer er een noodsituatie is.


Daarom zijn wij, Ralf Adams (r) en Jan Wijnans (l), Total Safety Solutions gestart. Inmiddels werken we met vele anderen samen maar wat blijft is dat Total Safety Solutions het aanbod in veiligheidsdienstverlening naar een hoger level tilt. TSS innoveert en maakt het begrijpelijk en leuk. En TSS ontzorgt: alles wordt binnen de wettelijke kaders geregeld.

 

“Beter goed op de hoogte vooraf dan spijt achteraf.” 

 Wij adviseren, trainen en keuren en houden rekening met de risico’s en eisen die voor uw bedrijf, binnen uw branche gelden. Wij nemen liever het zekere voor het onzekere. En zoeken zaken, als het nodig is, tot op de bodem uit. Want denken dat alles goed geregeld is, zorgt voor onveilige situaties.

 

"Wij weten het graag zeker."

 

Contact: klantgericht en ontspannen
Wij werken graag, én met plezier. Dit leest u ook in onze missie en visie én werkt door in onze klantcontacten. We hebben graag echt contact want wanneer het gaat over veiligheid, dan hebben we het over zaken die van levensbelang zijn. Daarom willen we u en uw bedrijf echt leren kennen en dat kan niet anders dan door ook een stuk van onszelf te laten zien. Dat doen we wanneer we met de directeur om tafel zitten maar ook wanneer we praten met de mensen op de werkvloer.

 

"Wij nodigen u van harte uit om contact te hebben om eens vrijblijvend te praten over uw veiligheidssituatie."   

"De veiligheid van uw bedrijf en medewerkers is bij ons in goede handen. "

 

Total Safety Solutions ontzorgt iedereen op het gebied van veiligheid. Want we gunnen iedereen zo veel mogelijk veiligheid, zekerheid en ‘gerustheid’. We willen dat jij zeker weet dat wanneer het mis gaat, je klanten en medewerkers snel en veilig jouw gebouw uitkomen. We willen dat jij niet wakker ligt omdat je niet zeker weet of jouw brandblussers nog wel veilig zijn. Maar we willen ook dat jij weet wat je moet doen als je (klein)kind een flinke smakker maakt en het uitgilt van de pijn. En we willen dat een brandweerman weet wat hij moet doen wanneer hij naar een beschadigd elektrisch voertuig toeloopt om de inzittende te bevrijden. Zodat niemand meer achteraf hoeft te denken: ‘had ik maar ….”.

"Nu leren over veiligheid, voorkomt ongelukken in de toekomst"

Wij kijken met een praktische en, wanneer nodig, vernieuwende blik naar veiligheid. Zodat iedereen uiteindelijk weet wat te doen om risico's uit te sluiten, crisis te voorkomen of om daadkrachtig en effectief te handelen. We hebben producten die effectief en efficiënt zijn. En we denken mee en bieden onze kennis op een duidelijke, praktische en leuke manier aan. Zodat het niet meer voelt als een ingewikkelde, tijdrovende en zware taak wanneer preventieve taken opgepakt moeten worden.

Wij zijn ervan overtuigd je dit enkel kunt bereiken wanneer passie hebt voor het vak, je goed weet wat de situatie is waarover je meedenkt en je je aanbod duidelijk en laagdrempelig maakt. Wij werken niet standaard om elke afzonderlijke situatie dat ook niet is.

We hebben een breed, actueel aanbod voor bedrijven en particulieren waarmee we zoveel mogelijk veiligheid ontwikkelen en behouden. We adviseren, trainen, keuren en leveren producten en (tijdelijk) veiligheidspersoneel. We kijken samen met u naar uw behoeften op veiligheidsgebied en zorgen voor overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

 

 
 

Klanten ervaringen

 • De BHV training die ik gevolgd heb bij Total Safety Solutions was boven verwachting. De trainer legde alles goed uit en het lesmateriaal was zeer duidelijk. Er was een goede interactie tussen de groep en er was genoeg ruimte om vragen te stellen.

  Dimitri Kemmeren
  Eigenaar DiGraphcial Multimedia Design

 • Ik volgde onlang de EHBO basiscursus van Total Safety Solutions. Ik wil weten wat te doen als er iets gebeurt; bij mij thuis maar ook als ik bijvoorbeeld bij klanten aan het werk ben. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Ik heb er veel opgestoken. De trainer kwam met tips als: 'voordat je gaat reanimeren en 112 belt, zet altijd eerst de voordeur open. Zodat de ambulancebroeders binnen kunnen.' Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben, terwijl dat dus heel belangrijk is. Naast dat ik veel geleerd heb, hebben we ook echt gelachen. En vertelde de trainer, die zelf brandweerman is, over wat hij allemaal in de praktijk mee heeft gemaakt. Dit alles maakte het voor mij compleet. Ik wil zeker over een of twee jaar de opfriscursus volgen bij TSS. 
   
  Paula Schoormans
  Eigenaar Topcomm