Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.
 

Total Safety Solutions ontzorgt iedereen op het gebied van veiligheid. Want we gunnen iedereen zo veel mogelijk veiligheid, zekerheid en ‘gerustheid’. We willen dat jij zeker weet dat wanneer het mis gaat, je klanten en medewerkers snel en veilig jouw gebouw uitkomen. We willen dat jij niet wakker ligt omdat je niet zeker weet of jouw brandblussers nog wel veilig zijn. Maar we willen ook dat jij weet wat je moet doen als je (klein)kind een flinke smakker maakt en het uitgilt van de pijn. En we willen dat een brandweerman weet wat hij moet doen wanneer hij naar een beschadigd elektrisch voertuig toeloopt om de inzittende te bevrijden. Zodat niemand meer achteraf hoeft te denken: ‘had ik maar ….”.

"Nu leren over veiligheid, voorkomt ongelukken in de toekomst"

Wij kijken met een praktische en, wanneer nodig, vernieuwende blik naar veiligheid. Zodat iedereen uiteindelijk weet wat te doen om risico's uit te sluiten, crisis te voorkomen of om daadkrachtig en effectief te handelen. We hebben producten die effectief en efficiënt zijn. En we denken mee en bieden onze kennis op een duidelijke, praktische en leuke manier aan. Zodat het niet meer voelt als een ingewikkelde, tijdrovende en zware taak wanneer preventieve taken opgepakt moeten worden.

Wij zijn ervan overtuigd je dit enkel kunt bereiken wanneer passie hebt voor het vak, je goed weet wat de situatie is waarover je meedenkt en je je aanbod duidelijk en laagdrempelig maakt. Wij werken niet standaard om elke afzonderlijke situatie dat ook niet is.

We hebben een breed, actueel aanbod voor bedrijven en particulieren waarmee we zoveel mogelijk veiligheid ontwikkelen en behouden. We adviseren, trainen, keuren en leveren producten en (tijdelijk) veiligheidspersoneel. We kijken samen met u naar uw behoeften op veiligheidsgebied en zorgen voor overeenstemming met de wettelijke voorschriften.