Neem contact op: +31(0)13-8221480

Safety first!
Safety first!
Wij kijken anders naar veiligheid!
Wij kijken anders naar veiligheid!
Expertise en passie voor meer veiligheid!
Expertise en passie voor meer veiligheid!
Streven naar veiligheid zit in ons bloed!
Streven naar veiligheid zit in ons bloed!

missie visieVeiligheid voor u, uw omgeving en/of kapitaal, daar zetten wij ons voor in. Het streven naar veiligheid zit in ons bloed. Wij werken al vele jaren in de veiligheidsbranche: werk waarin je veel betekent voor anderen, wanneer er iets (heel erg) misgaat. Tijdens zo’n crisissituaties handel je, blijf je rustig en stel je anderen gerust. Maar had je soms ook met beter materiaal willen werken of meer inzicht willen hebben in de situatie, waardoor sneller en effectiever gehandeld had kunnen worden.

Wij kijken met een vernieuwende blik naar veiligheidsvraagstukken. Die probleemoplossende blik zit gewoon in onze genen. En onze technische kennis maakt dat we het ook kunnen uitvoeren. We komen met innovatieve oplossingen en delen onze kennis hierover. Zodat iedereen uiteindelijk weet wat te doen om risico's uit te sluiten, crisis te voorkomen of om daadkrachtig en effectief te handelen. We ontwikkelen alleen producten die effectief en efficiënt zijn.

De kwaliteit die we leveren, bereiken we alleen door samen met de beste experts te werken. Naast een vaste groep engineers en tekenaars uit de diverse disciplines werken we ook met bedrijfskundigen, juristen en marketing-communicatieadviseurs. Mensen met veel ervaring op hun vakgebied en die tegelijk op een creatieve manier kunnen denken en werken. Wij zijn ervan overtuigd je dit enkel kunt bereiken wanneer passie hebt voor het vak, je goed weet wat de situatie is waarover je meedenkt en je je aanbod duidelijk en laagdrempelig maakt. Want wij zijn van mening dat de eenvoudigste oplossingen vaak de beste zijn.