Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

BrandwachtenOp zoek naar een brandwacht?
Inhuur kan ook via TSS
Wanneer u voor uw veiligheid een brandwacht nodig hebt, kunt u deze voor een korte of langere tijd bij Total Safety Solutions huren. Al onze mensen werken persoonlijk, observerend en handelend. Dat vinden wij belangrijk omdat elke seconde telt. Total safety solutions levert Rijksgediplomeerde brandwachten. Wij garanderen een snelle inzet van brandwachten over heel Nederland.

 

TSS staat voor:

  • Korte lijnen
  • Representatieve brandwachten op uw werklocatie
  • Erkenning door verzekeraars en gemeenten
  • Goed getrainde Rijksgediplomeerde-, industriële brandwachten en mangatwachten


Wanneer zijn Rijksgediplomeerde brandwachten nodig?

Er bestaan diverse situaties waarin het nodig is om een brandwacht in te huren. In sommige gevallen bent u het zelfs verplicht om een brandwacht in te huren. Gemeenten en/of verzekeraars eisen de inzet van brandwachters, zodat de brandveiligheid gegarandeerd is, wanneer:

  • uw BMI (brandmeldinstallatie) uitvalt
  • uw sprinklerinstallaties uitvalt
  • u een grootschalige bijeenkomst organiseert
  • u heetwerk verricht in de industrie (werken met open vuur)
  • er wordt gewerkt in gesloten industriële ruimten (mangatwacht is verplicht)
  • u tijdelijke aanvulling van een brandweerkorps nodig heeft.


Wat doen onze Rijksgediplomeerde brandwachten
?
Rijksgediplomeerde brandwachten worden ingezet om de veiligheid te garanderen van gebouwen en (outdoor) locaties. Onze brandwachten zetten zich in voor de veiligheid van mensen en/of dieren die aanwezig zijn in het gebouw. Zij zijn uw extra paar oren en ogen op uw locatie. Onze brandwachten houden toezicht op de naleving van veiligheidsprotocollen. Bovendien handelen zij letsel- en schadebeperkend wanneer calamiteiten zich voordoen.


Meer weten over de inhuur van een brandwacht?
Vraagt u zich af of u een brandwacht in moet huren voor uw locatie? Of bent u benieuwd naar wat wij in uw situatie te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!


Wat doen onze industriële brandwachten en mangatwachten?
Om de veiligheid van medewerkers in de industrie te garanderen is de inzet van industriële brandwachten verplicht. Dit gaat om industrieën als de (petro)chemie maar ook om offshore locaties. Industriële brandwachten worden bijvoorbeeld ook ingezet op werklocaties met open vuur. Dankzij hun speciale opleiding weten onze industriële brandwachten precies naar welke protocollen ze moeten handelen. Hun primaire taak is controlerend. Daarnaast handelen zij letsel- en schadebeperkend, mochten er zich calamiteiten voordoen.
Daarnaast kunt u via Total Safety Solutions ook mangatwachten inhuren. Zij verlenen assistentie bij industriële werken. Zij houden de wacht bij gesloten ruimtes zoals silo’s en cabines. Hierdoor kunnen uw medewerkers veilig werken.

 

Meer weten over de inhuur van een industriële brandwacht of mangatwacht?
Hebt u een een industriële brandwacht of mangatwacht nodig? Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

PLAN EEN AFSPRAAK