Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

incompany

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk er alles aan te doen om ze te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Het is van belang om u zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er in uw specifieke situatie mis zou kunnen gaan. Daarom heeft het onze voorkeur om voor middelgrote tot grote bedrijven trainingen als bhv of ehbo op uw eigen locatie te organiseren. Hierdoor kunnen we:

 

zowel het theoretische als praktische deel van de cursus afstemmen op de situatie binnen uw onderneming.

 

Passende trainingsscenario’s
Alle trainers van Toatal Safety Solutions hebben ruime praktijkervaring. Zij zijn allen werkzaam (geweest) bij hulpverlenerorganisatie’s zoals brandweer, ambulance of politie. Hierdoor zijn onze trainers altijd in staat de juiste scenario's na te bootsen.


Samenwerken met veiligheidskundigen

Bent u als veiligheidskundige (middelbare veiligheidskundige, hogere veiligheidskundige, QHSE manager of Kam manager) belast met de veiligheid van het personeel en het bedrijf? Dan schrijven onze docenten en trainers graag samen met u een maatwerk training. Deze is uiteraard geheel van toepassing op uw bedrijf. Want:

 

wanneer uw binnen uw organisatie iemand belast is met 'veiligheid', is dat voor ons een waardevolle samenwerkingspartner.

 

Voordelen incompany training:

  • effectiever
  • efficiënter
  • leuker
  • meer diepgang
  • realistisch
  • goedkoper.


Liever een branchegerichte training?

Soms is het niet mogelijk of wenselijk een incompany training voor uw medewerkers te organiseren. In dat geval biedt Total Safety Solutions ook de mogelijkheid om uw medewerkers te laten deelnemen aan een ehbo of bhv training voor uw branche. Op die manier krijgen uw medewerkers zoveel mogelijk relevante kennis aangeboden. Kijk voor het aanbod en de trainingsdata bij de training waar u naar op zoek bent zoals bhv of ehbo.

Meer weten?

NEEM CONTACT OP