Neem contact op: +31(0)13-8221480

Weten wat je moet doen, brengt rust.
Weten wat je moet doen, brengt rust.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Uw bedrijf verdient maatwerk.
Train en leer gericht op uw branche.
Train en leer gericht op uw branche.

Waarom de cursus Bhv van Total Safety Solutions?

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsrisico’s. Welke risico’s uw bedrijf loopt, volgt uit de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Daarom vinden wij het belangrijk trainingen te organiseren die aansluiten bij de specifieke context en branche waarin uw organisatie opereert. Total Safety Solutions adviseert u uw Bhv-trainingen af te stemmen op deze RI&E. Zodat uw Bhv-organisatie het verschil kan maken tijdens een noodsituatie.

Onze trainingen zijn zeer toegankelijk omdat we deze incompany geven of op inschrijving per branche. Bovendien worden alle Bhv-cursussen gegeven door brandweermensen en/of ambulancemedewerkers waardoor we praktijksituaties en theorie met elkaar verweven. Dit maakt het concreter en toegankelijk.

Klanten ervaringen

 • De BHV training die ik gevolgd heb bij Total Safety Solutions was boven verwachting. De trainer legde alles goed uit en het lesmateriaal was zeer duidelijk. Er was een goede interactie tussen de groep en er was genoeg ruimte om vragen te stellen.

  Dimitri Kemmeren
  Eigenaar DiGraphcial Multimedia Design

 • Ik volgde onlang de EHBO basiscursus van Total Safety Solutions. Ik wil weten wat te doen als er iets gebeurt; bij mij thuis maar ook als ik bijvoorbeeld bij klanten aan het werk ben. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Ik heb er veel opgestoken. De trainer kwam met tips als: 'voordat je gaat reanimeren en 112 belt, zet altijd eerst de voordeur open. Zodat de ambulancebroeders binnen kunnen.' Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben, terwijl dat dus heel belangrijk is. Naast dat ik veel geleerd heb, hebben we ook echt gelachen. En vertelde de trainer, die zelf brandweerman is, over wat hij allemaal in de praktijk mee heeft gemaakt. Dit alles maakte het voor mij compleet. Ik wil zeker over een of twee jaar de opfriscursus volgen bij TSS. 
   
  Paula Schoormans
  Eigenaar Topcomm